Een compleet machinepark

Met een compleet machinepark in eigen beheer is AH Vrij toonaangevend in zijn branche. Voor de cruciale werkzaamheden is er altijd een extra machine achter de hand. Zo kunt u rekenen op maximale flexibiliteit. Zelfs tijdens piekperioden beschikt AH Vrij over de juiste middelen.

Innovatief

Het machinepark is naast compleet ook vernieuwend. Daarbij wordt de laatste stand van de techniek gevolgd. En als voor een ingewikkelde klus geen machine bestaat, dan laat AH Vrij die op maat maken. Een mooi voorbeeld is de kraan die ‘het nieuwe rooien’ mogelijk maakt. Uitgerust met bomenklem en knipper, kan de kraan bomen gecontroleerd van takken ontdoen. Heel handig in de stad, bij obstakels of naast een drukke weg of veelbereden tramspoor. Het verkeer stroomt gewoon door.

Duurzaam

Vooruitstrevend is AH Vrij bovendien in de aandacht voor duurzaamheid bij de aanschaf en het gebruik van machines (zie ook MVO). Veel van onze voertuigen voldoen aan de hoogste emissienorm, namelijk EEV (Enhanced Environmentally friendly Vehicles). De tractoren zijn uitgevoerd met een zogenaamde Tier 5- of Tier 6-motor, vaak gecombineerd met brandstofbesparende 1000Eco-aftakas. Onze vrachtwagens voldoen minimaal aan de euro 5-norm. Deze maatregelen leiden tot een aanzienlijk lagere CO2-uitstoot.

Bekijk het machinepark van: