Boomverzorging is vakwerk

Boomverzorging vereist veel kennis en vakmanschap. Over de beste standplaats, het juiste type boom en goed onderhoud. AH Vrij heeft die ervaring. U kunt kiezen uit een breed pakket van diensten zoals snoeien, geschikt maken van groeiplaatsen, rooien, planten en water geven. AH Vrij is bovendien een gecertificeerd bedrijf voor het rooien en verwerken van iepen met iepziekte.

Alles in huis voor snoeiwerk

Met twee hoogwerkers en vakbekwame snoeiploegen is zelfs snoeien van de hoogste bomen geen probleem. Uniek is de speciaal ontwikkelde kraan, uitgerust met bomenklem en knipper. Deze ontdoet bomen gecontroleerd van takken, terwijl het verkeer kan doorstromen. Verder zijn er diverse versnippermachines die groot en klein snoeihout kunnen verwerken.


Groei verbeteren

Bomen in een bestrate omgeving hebben soms groeiplaatsverbetering nodig. Daarvoor heeft AH Vrij twee grondzuigmachines beschikbaar. Deze zuigen de bestaande grond tussen de wortels vandaan. Dat voorkomt schade aan het wortelgestel, kabels en leidingen. In de ontstane gaten brengen onze medewerkers een nieuw voedingssubstraat aan, zodat de boom beter gaat groeien.