Sportvelden in alle soorten en maten

In een professionele sportaccommodatie brengen mensen graag hun vrije tijd door. Goed onderhoud is de investering daarom méér dan waard. AH Vrij ondersteunt gemeenten, stichtingen en clubs in Zuid-Holland al jaren bij de aanleg en het onderhoud.

Natuur- én kunstgrasvelden

Zowel natuurgrasvelden als kunstgrasvelden zijn bij ons in goede handen. AH Vrij heeft zo’n 150 natuurgrasvelden in onderhoud. Kunstgrasvelden nemen daarnaast een steeds belangrijker plaats in. In op maat gesneden contracten leggen de projectleiders van ons bedrijf de gemaakte afspraken vast.


Nieuwste technieken

Bij aanleg, onderhoud of renovatie zet AH Vrij vrijwel altijd eigen machines in. Dat betekent maximale flexibiliteit voor u. Bij onderhoud van natuurgrasvelden wordt gebruik gemaakt van trekkers met gazonbanden, zodat de grasmat intact blijft. Kunstgrasvelden voor voetbal, korfbal of hockey kunnen verschillende behandelingen krijgen: borstelen, vegen, diepreinigen of repareren. Met behulp van de nieuwste technieken, altijd in eigen beheer! Ook de zorg voor watervelden of semi-watervelden voor hockeyclubs is ons toevertrouwd. Vermeldenswaardig is verder de atletiekbaanreiniger, onze nieuwste aanwinst.


U schakelt ons in voor:

  • inrichting en renovatie van buitensportaccommodaties, zowel natuur- als kunstgras
  • groot onderhoud aan natuur- en kunstgrasvelden
  • najaarsonderhoud aan natuur- en kunstgrasvelden
  • jaarrond onderhoud aan sportvelden, beplanting en andere sporttechnische voorzieningen
  • meerjarenplan voor onderhoud aan natuur- en kunstgrasvelden