Shim
AHVrij
   
juni 2013
 
 
Vrij actueel
Blokken
 
Blokken
  Shim  
 
AH Vrij verhuist naar Wateringen!

Uw partner in groen, grond en infra verhuist eind 2013 naar Stoelmatter 41 in Wateringen. Hiervoor werd vandaag de officiële overdracht getekend tussen AH Vrij en Van Vliet Puinrecycling. Om deze verheugende gebeurtenis te vieren werden vlaggen gehesen in de bekende AH Vrij-kleuren.

De huidige locatie in Rijswijk is al ruim vijftig jaar een vertrouwde plek. Door ruimtelijke herinrichting zullen de huidige werkzaamheden van AH Vrij niet meer passen in de omgeving. Dit bood ons een goede kans op zoek te gaan naar een nieuw terrein dat beter aansluit bij onze groeiende activiteiten.

Shim
Lijn
De nieuwe locatie

De nieuwe locatie biedt ons tal van voordelen. Het terrein kan veel efficiënter worden ingericht. Daarbij sluit de omgeving goed aan bij onze activiteiten, en is de locatie bovendien logistiek beter bereikbaar. Naast een grotere opslag en een dubbele weegbrug zijn er ook volop uitbreidingsmogelijkheden, zodat wij u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Dit past perfect bij onze groeiambities.


U ontvangt een officiële adreswijziging van ons zodra de verhuizing eind dit jaar definitief heeft plaatsgevonden. Met deze verhuizing is AH Vrij helemaal klaar voor de toekomst!
Shim
 
 
Footer
Stoelmatter 41 Postbus 225 2290 AE Wateringen   T 0174 712 555   www.ahvrij.nl