Shim
AHVrij
   
oktober 2013
 
 
Vrij actueel
Blokken
 
Blokken
  Shim  
 
Nieuwbouw verloopt voorspoedig

In juni vond de officiële overdracht van de nieuwe locatie van AH Vrij plaats. Sindsdien wordt er op alle fronten hard gewerkt om de verhuizing voorspoedig te laten verlopen. In december kunnen we de nieuwe locatie in Wateringen betrekken. De nieuwbouw van de loodsen voor het stallen van de bedrijfsmachines en voertuigen is gestart en zoals het er nu uitziet wordt de eerste loods begin december opgeleverd. Op de tweede loods wordt een parkeerdek voor 55 auto’s gerealiseerd. 


De hoofdingang van het kantoor ligt aan de Stoelmatter 41, 2292 JM  Wateringen en de ingang voor leveranciers en weegbrug aan de Dorpskade. 


Lijn
Verwarmen op snoeihout en houtsnippers

In het kader van duurzaamheid wordt de nieuwe locatie aan de Stoelmatter met een houtkachel verwarmd. De Heizomat houtkachel brand op de houtsnippers en verkleind snoeihout van ons eigen groenafval depot.

Shim
Lijn
Dubbele weegbrug

Op het nieuwe terrein aan de Stoelmatter ligt een dubbele weegbrug die vanaf de Dorpskade goed bereikbaar is. De weegbruggen zijn in september geijkt en zullen in november aan het netwerk gekoppeld worden en zijn dan klaar voor gebruik. Op de Stoelmatter wordt met twee weegbruggen gewerkt en daarmee is de doorstroming van het vrachtverkeer geoptimaliseerd.

Shim
Lijn
Gronddepot verhuist per 1 januari

Het leveren van producten en het accepteren van alle afvalstoffen blijft t/m 31 december 2013 op Haantje 21. Vanaf 1 januari 2014 is het depot aan de Stoelmatter open en volledig in bedrijf.

In de volgende nieuwsbrief hopen we u meer informatie te kunnen geven over de exacte invulling van de verhuizing 

 

Shim
 
 
Footer
Stoelmatter 41 Postbus 225 2290 AE Wateringen   T 0174 712 555   www.ahvrij.nl