Shim
AHVrij
   
april 2014
 
 
Vrij actueel
Blokken
 
Blokken
  Shim  
 
Spectaculaire opening nieuwe locatie

De nieuwe locatie van AH Vrij aan de Stoelmatter 41 in Wateringen is spectaculair geopend. Ruim vierhonderd genodigden woonden de officiële opening op 11 april 2014 bij. Burgemeester Sjaak van der Tak verzorgde de enthousiaste openingsspeech. Daarna nam Michiel Pouwels, directeur belangenbehartiging bij Cumela, het woord van hem over. Tijdens de informatieve bedrijfsfilm kregen alle aanwezigen een historisch inkijkje in het familiebedrijf, dat in 1958 werd opgericht. Vervolgens was het woord aan directeur Jan Vrij. Met gepaste trots vertelde hij over de voordelen van de nieuwe locatie. 

 

Gewapend met motorzaag en veiligheidspak verzorgden Jan Vrij en zoon Rick Vrij de spectaculaire openingsact. Na het doorzagen van twee boomstammen verschenen de woorden ‘AH Vrij Wateringen’. Het champagneglas werd geheven en daarmee was de nieuwe locatie officieel geopend. Directeur Jan Vrij kijkt met trots terug. “De opkomst was goed, de opening was spectaculair, bezoekers waren enthousiast en het weer zat mee. We hebben positieve geluiden gehoord en zijn overladen met felicitaties. Wat ons betreft was de opening een prachtige aftrap.”  

Shim
Lijn
Ruim duizend bezoekers op open dag

Op 12 april 2014 opende AH Vrij de deuren van haar nieuwe locatie voor het publiek. Ruim duizend bezoekers aanschouwden ons terrein via een uitgezette route met informatiepunten. Met een fietsorkest, demonstraties van verschillende machines, een horecaplein en een kidsplaza was er voor iedereen wat te doen en te beleven. Kinderen konden plaatsnemen op een van onze graafmachines en kregen na afloop een foto mee.   

Shim
Lijn
Een locatie met toekomst

De nieuwe locatie van AH Vrij is een locatie met toekomst. Naast de kantoorpanden is circa 3.500 vierkante meter ingericht met een overdekte stalling voor ons groen-, grond- en inframaterieel. Met de Heizomat-houtkachel voor biomassa uit ons eigen groenafvaldepot verwarmen we de kantoren en andere werkruimten op duurzame wijze. Daarnaast beschikken we nu ook over een betoncentrale. Hiermee produceerden we niet alleen onze vloeren, maar kunnen we u ook nieuwe producten leveren: stelspecie, biggelspecie en stampbeton.

Shim
 
 
Footer
Stoelmatter 41 Postbus 225 2290 AE Wateringen   T 0174 712 555   www.ahvrij.nl