Shim
AHVrij
   
november 2014
 
 
Vrij actueel
Blokken
 
Blokken
  Shim  
 
Nomatie voor Green Innovation Award 2014

AH Vrij is genomineerd voor de Green Innovation Award 2014, in de categorie Sport. De vakbladen Greenkeeper, Fieldmanager en Groundsman zochten de afgelopen maanden naar de meest opzienbare groene en sportieve innovaties van 2014. AH Vrij sleepte de nominatie in de wacht met de vernieuwende aanpak bij de aanleg en het onderhoud van het kunstgrasveld voor voetbalclub TAC’90 in Den Haag.


Prestatiegarantie

Verschillende groene en sportieve innovaties kwamen dit jaar aan bod in de vakbladen. Zo ook de vernieuwende aanpak van AH Vrij bij de aanleg en onderhoud van een kunstgrasmat voor voetbalvereniging TAC’90 in Den Haag. AH Vrij geeft hierbij een prestatiegarantie van twaalf jaar. Daarmee neemt AH Vrij alle verantwoordelijkheid uit handen van de gemeente. En levert de organisatie een kunstgrasmat die een besparing oplevert op de onderhoudskosten. Klik hier voor het artikel over de vernieuwende kunstgrasmat die AH Vrij bij TAC ’90 aanlegde.

 

Stem!

In totaal zijn zestien organisaties genomineerd. De vraag is natuurlijk: wie gaat er met de uiteindelijke Green Innovation Award in de categorie Sport vandoor? Dat laatste bepaalt u, want ieder uniek e-mailadres mag één keer stemmen. Dat kan tot 18 november 2014. Klik hier om uw stem op AH vrij uit te brengen.

 

Bekendmaking

De winnaar van de Green Innovation Award 2014 wordt 20 november 2014 bekendgemaakt tijdens het nationaal Sportvelden Congres. Dit is hét kennis- en netwerkevent van de Nederlandse sportsector, waaronder fieldmanagers en beleidsambtenaren van gemeenten, sportbestuurders, aannemers, adviseurs en vertegenwoordigers van de industrie. En vindt plaats in het Willem II Stadion in Tilburg.

Shim
 
 
Footer
Stoelmatter 41 Postbus 225 2290 AE Wateringen   T 0174 712 555   www.ahvrij.nl