Shim
AHVrij
   
 
 
Vrij actueel
Blokken
 
Blokken
  Shim  
 
Mooie nominatie voor AH Vrij


AH Vrij Groen, Grond en Infra is genomineerd voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2015. Dit is een prestigieuze onderscheiding van MKB Westland voor bedrijven die zich op een creatieve manier onderscheiden in hun markt.

 

Naast AH Vrij behoren Greve Banden en Kester2Wielers tot de genomineerden. Op 26 november 2015 wordt bekend wie er als winnaar uit de bus komt. Dan wordt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2015 (MKB WPO) uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk.

 

Bedrijfsbezoek

In aanloop daarvan brengt de jury op 28 oktober een bezoek aan de drie genomineerde bedrijven. De aandacht gaat daarbij uit naar de bedrijfseconomische prestaties, de onderscheidenheid en innovatiekracht in de branche, de mate van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, het personeelsbeleid en de profilering via marketing en communicatie.

 

Zichtbaar en innovatief

Jan Vrij, directeur van AH Vrij, is vereerd met de nominatie. “We hebben ons de afgelopen jaren nadrukkelijk geprofileerd in het Westland. We zijn convenant partner geworden van MVO Westland, nemen deel in bedrijvenvereniging BWP en brengen regelmatig een bezoek aan Westlandse bedrijfsevenementen. Daarmee zijn we meer zichtbaar. Wellicht dat ons duurzaamheidsstreven ook hoge ogen gooit. Zo namen we onlangs onze zonnepaneleninstallatie in gebruik, stoken we onze kantoren warm met houtsnippers uit eigen werken, hebben we de gaskraan afgesloten en bieden we werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast participeren we in diverse sectorinitiatieven, met als doel kennis delen en ophalen, de samenwerking zoeken en onze innovatiekracht vergroten.”

 

In de schijnwerpers

Met de nominatie staat AH Vrij flink in de schijnwerpers. In aanloop naar de definitieve bekendmaking maakt WOS TV diverse reportages over de drie de finalisten, die vanaf 6 november worden uitgezonden. 

Shim
 
 
Footer
Stoelmatter 41 Postbus 225 2290 AE Wateringen   T 0174 712 555   www.ahvrij.nl