Shim
AHVrij
   
januari 2017
 
 
Vrij actueel
Blokken
 
Blokken
  Shim  
 
AH Vrij wint Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs

Op 1 december 2016 heeft AH Vrij de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs 2016 gewonnen. Volgens de jury neemt AH Vrij vroegtijdig maatregelen om klachten en ziekteverzuim te voorkomen. Zo worden medewerkers gezien als experts en daarom betrokken bij de aanschaf van machines. Een heel goed voorbeeld van preventie.


'Draaibare stoelen in bijvoorbeeld tractoren zie je nog veel te weinig, maar bij AH Vrij hebben ze daarin geïnvesteerd. Met een draaibare stoel is het werk veel minder belastend. Medewerkers zijn minder moe aan het eind van de dag. Ook de ‘liggende’ cabine van de bandenkraan maakt het werk veel aangenamer; medewerkers hoeven niet meer de hele tijd naar boven te kijken’, aldus de jury.


Stigas, de organisatie die werkgevers in agrarische en groene bedrijven helpt bij veilig en gezond werken, maakte een video over veilig en met plezier aan het werk zijn én blijven bij AH Vrij.

Shim
Lijn
Onderhoud halfverhardingen in één werkgang

Het onderhoud van halfverhardingen in één werkgang uitvoeren, zonder gebruik van nieuw materiaal? Dankzij de nieuwe machine van AH Vrij is dit mogelijk.


Om uithollingen, sporen en gaten te dichten vraagt het onderhoud van halfverhardingen in de regel om het aanbrengen en uitvlakken van nieuw materiaal. Met hoge transport- en materiaalkosten tot gevolg. Bovendien ontstaat door deze methode geen of nauwelijks verbinding met de onderbouw. Dankzij de HEN combineert AH Vrij deze werkzaamheden in één werkgang en zonder gebruik van nieuw materiaal. Het resultaat: tijdswinst, minder inzet van personeel en machines, betere samenhang in constructie en kostenbesparing.


De machine is geschikt voor halfverhardingen met een fractiegrootte van 0 tot 60 millimeter. Wegen en paden zijn na onderhoud direct begaanbaar. Bovendien biedt de bermfrees op deze machine de ideale oplossing voor bermbeheer naast paden en wegen.

Shim
Lijn
Nieuw groen in stad en park

Het boomplantseizoen is in volle gang! AH Vrij werkt op verschillende plekken in Zuid-Holland aan de inrichting van de openbare ruimte. Voordat het voorjaar zich in 2017 aandient voorzien we stad en park van bomen en groen. Niet alleen het plaatsen van bomen en heesters is ons specialisme. Ook verbeteren wij boomstandplaatsen en leveren we bomenzand en boomgranulaat; van eigen receptuur en RAG- en BRL-gecertificeerd. Hiermee verzekeren we nieuwe en bestaande bomen van een voedingsrijke groeiplaats en creëren we een gezonde groeninrichting. U komt ons onder meer tegen in Rijswijk, Delft en Den Haag.

Shim
Lijn
Dag van de Sportaccommodaties

Dit jaar bemannen wij opnieuw een stand op de ‘Dag van de Sportaccommodaties’ op woensdag 9 maart in Expo Houten. Op deze beurs komt u van alles te weten over ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties. Belangrijk, want om te kunnen sporten en sport te stimuleren, moeten de faciliteiten op orde te zijn. U bent van harte uitgenodigd in onze stand: nummer 2.029 in hal 2. Ga voor een gratis toegangsbewijs naar de website van de beurs

Shim
 
 
Footer
Stoelmatter 41 Postbus 225 2290 AE Wateringen   T 0174 712 555   www.ahvrij.nl